Villamenten:

Een begrip.

Zeven prestigieuze appartementen vormen het hart van Dellano. Appartementen die het wooncomfort, de ruimte en de privacy van een villa combineren met stedelijke kenmerken en een moderne architectuur.

 

Het resultaat zijn ontkoppelde woningen met grote leefruimtes en veel daglicht. Knappe panden met een eigen uitzicht en een unieke beleving in een groen kader. De aangelegde tuinen hebben een strak en tijdloos design en zijn in perfecte harmonie met de omgeving.

 

Deze prachtig gestapelde woningen in het groen zijn als het ware villamenten.

7 prestigieuze villamenten en

kantoor of praktijkruimte op het gelijkvloers

Dellano bestaat uit zeven unieke villamenten en gelijkvloerse kantoor of praktijkruimte. In de villamenten vindt u het plezier van centraal wonen en de privacy van een villa terug. Dellano is ruim wonen in een kleinschalige gemeenschap. Door het verhoogde akoestische comfort, geniet u thuis optimaal van uw rust.

 

De kantoorruimtes passen helemaal binnen dit plaatje. Dankzij de stijlvolle façade en de centrale ligging in het groen, is Dellano de perfecte locatie voor uw kantoor of praktijk.

 

 

Privaat

De mooie gemeenschappelijke tuin en de groene omranding maken de beleving uniek. Dellano is een privaat terrein van 26a dat aan de achterzijde overloopt in Domein Bovy.

 

 

Ruime terrassen en groene rand

De grote leefterrassen zijn volledig inpandig en garanderen het comfort en de privacy van elke bewoner. Villament 2.2 beschikt heeft een open dakterras. De gemeenschappelijke functionele tuin en de groene omranding lopen naadloos over in Domein Bovy, zo geniet u vanuit uw villament volop van de natuurlijke omgeving. In Dellano beleeft u een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel in het centrum van Bolderberg.

 

Uniek in ruimte en vorm

Glaudis staat voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten blinkt Dellano uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan de Glaudis-norm, uniek in het woonlandschap. Daarbij overstijgt iedere ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking.

 

Het slimme ontwerp van Dellano zorgt voor een maximale lichtinval én privacy. Zo garanderen we u een opmerkelijk wooncomfort. Elk villament is volledig ontkoppeld, zodat u in alle rust van uw thuis geniet.

Toegang en parkeren

Bewoners parkeren in de ondergrondse parking. Bezoekers rijden via de inrijlaan naar de achterzijde van het terrein. Daar kunnen ze veilig parkeren op de bovengrondse parkeerplaatsen in de tuin van Dellano.