BEKIJK ONS ACTUEEL AANBOD PER VERDIEPING

Klik op een van de

beschikbare appartementen

voor meer informatie.

 

         = Verkocht

UITVERKOCHT

Verkocht

Werken uitgevoerd

100%

92%

Dellano.

Wonen in prestigieuze villamenten.

 • Ontdek het zelf

  Het concept van Dellano is in vele opzichten uniek en maakt reeds op het eerste zicht het verschil. Overtuig uzelf tijdens uw zoektocht naar het meest geschikte villament. Alle villamenten hebben dezelfde kwaliteitsaspecten en troeven.

   

  Maar misschien dat er net eentje uitspringt dat nog meer aan uw eisen voldoet.

   

   

  Overzicht per bouwlaag

  Kelderverdieping

  14 parkeerplaatsen en 9 bergingen verbonden met 1 centrale traphal.

   

  Gelijkvloers: 2 kantoorruimtes

  K1  I  K2

   

  Verdieping 1: 4 villamenten

  1.1  I  1.2  I  1.3  I  1.4

   

  Verdieping 2: 3 villamenten

  2.1  I  2.2  I  2.3

Kantoorruimte met uitstraling.

 • Lees meer

  Dellano heeft een absolute toplocatie in het centrum van Bolderberg. Dat opent heel wat deuren voor professionals. Dit project ademt de klasse uit die hoort bij uw kantoor of praktijk. Dankzij de knappe façade maakt u meteen een uitstekende indruk op uw cliënteel. U kunt uw aanwezigheid visueel accentueren met uw bedrijfslogo op de gevel.

   

  Dellano biedt een polyvalente kantoorruimte, af te werken op maat van uw noden. Een casco pand of een hoogwaardige afwerking: We bespreken graag wat u nodig heeft. De kantoor- of praktijkruimte heeft een beschikbare oppervlakte van 610m² op het gelijkvloers. Die kan worden verdeeld over twee ruimtes of één groter geheel. Een tweede ingang aan de zijkant is mogelijk.

   

   

  Transparant

  Aan de kantoorruimte koppelen we ruime terrassen. Dankzij de grote raampartijen en zicht op de groene omranding kunt u werken in een stimulerende omgeving.

   

   

  Parkeren

  U kunt uw wagen parkeren in de ondergrondse garage. Uw bezoekers en medewerkers kunnen parkeren op het terrein zelf. Aan de achterzijde van Dellano zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien.

   

   

  Archiefruimte en bergruimte in de kelder

  Naast de kantoorruimte kunt u een archief of berging inrichten in de kelder. Zo verliest u geen kostbare plaats in uw kantoor.